Over ons

Tenman is een team van divers pluimage. We hebben dezelfde bloedgroep, maar een andere achtergrond. We zijn ondernemend, eigenwijs en hebben lef. We hebben liefde voor mooie ontwikkelingen en vernieuwende ruimtelijke plannen. Naast de solide kennis en kunde om die plannen waar te maken. Daar waar anderen stoppen, gaan wij verder. Zo maken we het verschil.

Ondernemend
Tenman is ondernemend in alle betekenissen van het woord. We houden ervan om dingen gedaan te krijgen en nemen doorlopend initiatief. Hoe complex een opgave ook is, we komen direct in actie. We bijten ons vast in de projecten die we aannemen, maar laten ze ook weer los wanneer we geen toegevoegde waarde meer hebben. Wanneer we voldoende invloed hebben op het resultaat, verbinden we graag onze beloning aan de uitkomst.

Eigenwijs
We hebben zo onze eigen manier om projecten aan te pakken. Daarbij stellen we vaak vragen waar anderen niet op komen. We zien de dingen ook geregeld anders dan anderen. Soms vinden betrokkenen dat lastig, maar meestal ervaren ze het als creatief en veelbelovend. Deze eigenwijsheid leidt namelijk tot originele resultaten en verrassende successen. Onze inzet is daarbij altijd vrolijk, omdat we echt heel leuk werk hebben.

Lef
Aan ja-knikkers heeft niemand iets. We hebben een heldere visie en zijn niet bang om te zeggen waar het op staat. We geloven dat wrijving leidt tot glans: we dagen elkaar en onze opdrachtgevers uit om verder te kijken dan de gebruikelijke oplossingen. De beste route vraagt soms durf om geƫffende paden te verlaten. Dat uitdagen doen we altijd constructief en met liefde voor het vak.

Geschiedenis
Tenman is in 2005 opgericht door Boer & Croon, Bank Nederlandse Gemeenten en de RebelGroup als specialist op het gebied van tendermanagement. Vandaar de naam Tenman. Sinds 2009 zijn deze partijen geen aandeelhouder meer. Tenman is sindsdien volledig zelfstandig en de expertise breder ontwikkeld.

Team