Over ons

Een divers team van specialisten met passie voor ontwikkeling. En dat sinds 2005!

Wie we zijn

Ondernemend

Tenman is ondernemend in alle betekenissen van het woord. We houden ervan om dingen gedaan te krijgen en nemen doorlopend initiatief. Hoe complex een opgave ook is, we komen direct in actie. We bijten ons vast in de projecten die we aannemen, maar laten ze ook weer los wanneer we geen toegevoegde waarde meer hebben. Wanneer we voldoende invloed hebben op het resultaat, verbinden we graag onze beloning aan de uitkomst, of delen we mee in de winst.

Wie we zijn

Eigenwijs

We hebben zo onze eigen manier om projecten aan te pakken. Daarbij stellen we vaak vragen die anderen laten liggen. Door onze ervaring zien we de dingen ook geregeld net iets anders anders dan anderen. Soms vinden betrokkenen dat lastig, maar meestal ervaren ze het als creatief, veelbelovend en niet die toegevoegde waarde die nodig is. Deze eigenwijsheid leidt namelijk tot originele resultaten en verrassende successen. We zijn bloedserieus als het moet, relaxed als het kan, maar altijd met een grote dosis humor door, omdat we echt heel leuk werk hebben

Wie zijn we

Lef

Aan ja-knikkers heeft niemand iets. We hebben een heldere visie en zijn niet bang om te zeggen waar het op staat. We geloven dat wrijving leidt tot glans: we dagen elkaar en onze opdrachtgevers uit om verder te kijken dan de gebruikelijke oplossingen. De beste route vraagt soms durf om geëffende paden te verlaten. Dat uitdagen doen we altijd constructief en met liefde voor het vak.

Maak kennis met ons

Ons team

Geschiedenis
In het tijdperk van Minister van Financiën Gerit Zalm moest alles door de markt opgelost worden. Design, Built, Finance and Maintenance was het toverwoord! Voormalig aanbestedingsspecialisten van het ministerie van financiën richten met verwijzing naar tendermanagement TENMAN op. Het zal u niet verbazen dat de openingsspeech van TENMAN werd verzorgt door Gerrit Zalm. Inmiddels weten we dat de markt niet alles kan oplossen, ook TENMAN heeft daarom haar expertise breder ontwikkelt. We zijn soms een vertaalbureau tussen markt en overheid.